DPD punt

Brouwerij Rikketik! DPD punt in Amersfoort

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 tot 18.00 uur.

Bij Brouwerij Rikketik zijn we trots op onze bieren en onze service. Wist je al dat we ook een DPD punt hebben? Hier bieden we onze klanten de mogelijkheid om pakketten af te halen en te verzenden. Lees hieronder waarom Brouwerij Rikketik jouw eerste keuze moet zijn voor een DPD punt.

De voordelen van ons DPD punt

Uitstekend bereikbaar in Amersfoort:
Onze brouwerij is zeer goed bereikbaar. Of je nu na je werk of tijdens een dagje uit in Amersfoort bent, het DPD punt is vlot en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen.

Ruime openingstijden voor jouw gemak:
Ons punt is elke werkdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Hierdoor kun je je pakket ophalen of verzenden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Betrouwbaarheid staat voorop:
Als officieel DPD punt staat de betrouwbaarheid van het afhalen en verzenden van pakketten bij ons hoog in het vaandel.

Verzendlabels Printen:
Als je zelf geen printer hebt of het bent vergeten, printen wij graag je verzendlabel voor slechts €1,-.

Waarom Brouwerij Rikketik de perfecte keuze is

Bier aanschaffen op locatie:
Hoewel je niet ter plekke van onze bieren kunt genieten, bieden we wel de mogelijkheid om onze unieke bieren aan te schaffen. Een uitgelezen kans om kennis te maken met onze speciale brouwcreaties!

Klantenservice is onze kracht:
Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij geloven in het bieden van een uitstekende service, of je nu langskomt voor het afhalen van een pakket bij het DPD punt of voor het aanschaffen van ons bier.

Conclusie

Bij Brouwerij Rikketik bieden we niet alleen kwaliteitsbieren aan, maar ook een betrouwbaar punt. Met onze goede bereikbaarheid in Amersfoort, ruime openingstijden en klantgerichte service, zijn we de ideale keuze voor al je DPD-zendingen. Bezoek ons en ontdek het zelf!

Bezoek onze website voor meer informatie en om je bezoek te plannen. Cheers!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×