Gebrouwen vanuit het hart

Over ons

De introductie van Brouwerij Rikketik!

In oktober 2022 is er een nieuw biermerk op de markt komen, genaamd Rikketik!. Dit biermerk is bedacht door Rick, een gepassioneerde bierliefhebber.

Het verhaal achter de Rikketik! IPA

Rick begon met het brouwen van bier als hobby en ontdekte al snel zijn passie voor het creëren van nieuwe en innovatieve biersmaken. Na het delen van zijn bieren met vrienden en familie, kreeg Rick veel positieve feedback en werd hij aangemoedigd om zijn bieren commercieel beschikbaar te maken. Hierdoor besloot hij om zijn eigen biermerk te lanceren en zo werd het eerste bier van Brouwerij Rikketik! geboren, de Rikketik! IPA.

Leuk feitje: Rikketik komt niet alleen van de naam Rick, maar is ook een ander woord voor hart, waar de liefde voor bier zit. Hartstikke kloppend dus!

De smaak van de Rikketik! IPA

De Rikketik! IPA is een India Pale Ale met een kenmerkende smaak. Het heeft een robuuste en krachtige hopsmaken die zorgen voor een rijke en volle smaak. Er zijn drie soorten hop verwerkt in de IPA. De mouten die in het bier zijn verwerkt, geven het bier een volle body. Rikketik! IPA heeft een alcoholpercentage van 6,3%, wat het bier een sterke maar toch toegankelijke smaak geeft.

Oprichter Rick met een flesje Rikketik! IPA

Smaakvol, helder en perfect. Daar wordt bij iedere stap in het brouwproces bewust over nagedacht. De bieren van Rikketik! zijn fruitig, een beetje robuust, maar vooral ontzettend vol van een heerlijke smaak.

Een unieke ervaring in je mond.

 • Passie
  Rikketik! bier wordt met passie gebrouwen. Vanaf het brouwen tot aan het bottelen, we genieten van elk moment van het brouwproces!
 • Zuiver bier
  Rikketik! bier wordt gebrouwen zonder consessies. Er wordt geen gebruik gemaakt van kruiden en andere toevoegingen.
 • Heerlijk fris
  Rikketik! bier is heerlijk van smaak. Dankzij de frisse afdronk is dit het perfecte bier voor op een lekker zonnige dag!
 • Uniek cadeau
  Rikketik! bier is een nieuw biermerk op de markt. Daarom is het super leuk om het bier van Rikketik! cadeau te geven!
Handig voor in huis!

Heb jij al een Rikketik! bierviltje?

Een Rikketik! IPA flesje ziet er nog completer uit met een Rikketik! bierviltje eronder.

Hoe smaakt onze IPA?

Meningen van bierliefhebbers

Heerlijk biertje! Na twee weken ziek te zijn geweest smaakt dit zeker naar meer.

door Karel

De Rikketik! IPA is heel goed bevallen. Dankzij de frisse en tropische smaak is dit een heerlijk biertje voor op het terras.

door Kenneth

Een lekker zomers biertje met een heerlijke afdronk!

door Kim

De Rikketik! IPA is een heerlijk biertje om de vakantie mee af te sluiten. Smaakt naar meer!

door Gerrit
×