Samenwerken met Rikketik!

Wij zien samenwerken met Rikketik! als een manier om elkaar als ondernemers te versterken. Wij breiden ons netwerk van liefhebbers van onze heerlijke biertjes graag uit. Daarom werken wij graag samen met andere ondernemers die ons biertje kunnen verkopen.

Om dit goed te doen, vinden wij het belangrijk om veel contact te hebben, zodat wij meer van onze klanten weten en je als ondernemer ons biertje beter kunt verkopen. Als je met ons wilt samenwerken horen we graag van je!

Wat kun je verwachten van samenwerken met Rikketik!?

Voordat je als ondernemer zomaar gaat samenwerken met Rikketik!, is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat je precies kunt verwachten. Als eerste vinden wij het belangrijk om nauw samen te werken. Zo houden we je op de hoogte van onze brouwerij.

Verder helpen we je graag bij het verkopen van onze bieren. Dit zorgt er namelijk voor dat wij onze klanten beter leren kennen en jij als ondernemer onze bieren beter kunt verkopen. Om dit het beste aan te pakken, leggen wij graag het een en ander uit over het brouwen van onze bieren, de smaak van onze bieren en het combineren van onze bieren.

Met wie willen wij graag samenwerken?

Er zijn een aantal ondernemingen waar wij graag samen mee willen werken. Natuurlijk willen wij graag met iedereen samenwerken, maar de voorkeur gaat vaak uit naar de onderstaande ondernemingen.

Horecagelegenheden

Wij willen graag samenwerken met horecagelegenheden. Wij zien horecagelegenheden als de beste plek om een heerlijk speciaalbiertje te verkopen. Vooral een heerlijk speciaalbiertje als onze IPA komt hier goed van pas.

De smaak van onze bieren is goed te combineren met verschillende soorten hapjes en gerechten. Daarom hebben wij graag contact over het combineren van onze bieren met gerechten en hapjes.

Slijterijen of andere winkels

Slijterijen en andere winkels waar bieren verkocht worden, zijn ook ondernemingen waar wij graag mee samen willen werken. Onze bieren zijn namelijk een unieke toevoeging voor je assortiment. Onze bieren zijn namelijk heerlijk voor mensen die een lekker uniek speciaalbiertje willen proeven.

Evenementen of bierfestivals

Bij evenementen of bierfestivals schenken wij ook graag ons biertje. Bij sommige evenementen en bierfestivals komen speciaalbiertjes altijd goed van pas. Dit komt omdat veel mensen hier komen om unieke bieren te proeven. Door het zuivere bier met de frisse smaak, hebben wij een bier gebrouwen die goed in de smaak valt.

Voor de beginnende bierdrinkers is ons IPA bier ideaal om mee te beginnen. Door de fruitige, robuuste smaak met een frisse afdronk is dit een heerlijke combinatie van smaken om mee te beginnen.

Bier- en cadeaupakketten

Ook bij bier- en cadeaupakketten kan het een goede optie zijn om ons Rikketik! speciaalbier toe te voegen. Als er nog een heerlijke frisse IPA in het pakket toegevoegd kan worden, is Rikketik! het ideale biertje om voor te gaan!

Onze bieren

Rikketik! heeft een aantal heerlijke bieren te bieden, die je door te gaan samenwerken met Rikketik! kunt verkopen. Wij brouwen vooral speciaalbier. In elke stap van het brouwproces is nagedacht. Hierdoor hebben wij ervoor gezorgd dat wij het perfecte biertje hebben gebrouwd. Onze bieren staan ook wel bekend om de fruitige en robuuste smaak met een frisse afdronk. Hier zijn wij zelf ook erg blij mee.

Alle biertjes die wij te bieden hebben, zijn met passie en liefde gebrouwen. Dit is ook te proeven aan de bieren. Verder vinden wij het belangrijk om zuiver bier te brouwen. Daarom worden er geen kruiden of andere toevoegingen aan het bier toegevoegd. Hierdoor krijg je een puur biertje met een heerlijke smaak.

De IPA

De IPA is een biertje waar wij enorm trots op zijn. Wij zien dit bier graag als een unieke ervaring in de mond. IPA staat ook wel voor India Pale Ale. Het biertje staat ook wel bekend als een heerlijk biertje door de frisse afdronk. Door de frisse, fruitige smaak is het een heerlijk biertje om in de zomer op het terras te drinken.

Naast dat de IPA in de zomer goed te drinken is, kan het ook in de winter heerlijk zijn om onze IPA te drinken. Dit komt omdat de robuuste fruitigheid ervoor zorgt dat het in de winter een heerlijk biertje kan zijn.

Het Rikketik! bierviltje

Als je wilt samenwerken met Rikketik! wil je natuurlijk wel een zo compleet mogelijke pakket en ervaring bieden. Dit kan het beste gedaan worden met het Rikketik! bierviltje. Wij hebben speciale bierviltjes ontworpen die de ervaring met het biertje helemaal compleet maken. Het bierviltje geeft namelijk de perfecte look aan het biertje.

Bij een samenwerking met Rikketik! helpen wij graag met het leveren van deze viltjes. De viltjes passen perfect bij onze heerlijke biertjes. Hierdoor kun je je klanten de beste ervaring van ons perfecte Rikketik! bier geven!

×