Brouwerij Rikketik! Trouwbier Arrangement

Wil je je bruiloft nog specialer maken met een uniek en persoonlijk tintje? Bij Brouwerij Rikketik! bieden we een exclusief arrangement aan waarbij jullie je eigen trouwbier kunnen brouwen! Voor slechts €250,- inclusief BTW kun je samen met je partner een unieke brouwervaring beleven en genieten van jullie eigen gebrouwen bier op de grote dag. Hieronder vind je alle details van dit unieke arrangement.

Wat houdt het arrangement in?

 1. Eigen brouwdag: Je komt op een zaterdag of zondag naar keuze naar onze brouwerij in Amersfoort om samen met onze brouwmeester Rick je eigen bier te brouwen. Tijdens deze gezellige en leerzame dag duiken jullie in de wereld van het bierbrouwen en creëren jullie samen een uniek bierrecept.
 2. Bierstijl naar keuze: Kies zelf welke bierstijl jullie willen brouwen. Of je nu houdt van een frisse Blond, een stevige Tripel, een hoppige IPA, of een andere bierstijl, bij Brouwerij Rikketik! is alles mogelijk. Wij helpen jullie met het ontwikkelen van een uniek recept dat perfect past bij jullie smaakvoorkeuren en jullie bruiloft.
 3. Genieten tijdens het brouwen: Terwijl je zelf de handen uit de mouwen steekt, zorgen wij voor heerlijke Rikketik! speciaalbiertjes en bijpassende borrelhapjes. Geniet van een ontspannen en gezellige dag met lekkere drankjes en hapjes terwijl jullie werken aan jullie eigen trouwbier.
 4. Vijftig flesjes eigen bier: Na het brouwen ontvang je 50 flesjes van je eigen bier. Dit bier is perfect om te serveren tijdens de bruiloft of om als uniek cadeau weg te geven aan je gasten. Houd er rekening mee dat je de flesjes zelf moet ophalen bij onze brouwerij in Amersfoort. We versturen de flesjes liever niet vanwege het risico op breuk tijdens het transport.
 5. Persoonlijke labels: Om het bier helemaal af te maken, kun je zelf labels ontwerpen en op de flesjes plakken. Wij geven je graag tips en connecties voor het laten drukken van labels tegen een schappelijke prijs. Zo maak je je eigen trouwbier nog persoonlijker en uniek.

Belangrijke informatie: Brouwdag minimaal 2 maanden voor de bruiloft

Houd er rekening mee dat de brouwdag minimaal 2 maanden voor de bruiloft gepland moet worden. Dit is essentieel omdat het bier na het brouwen nog moet vergisten, wat minstens een maand duurt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het bier de tijd krijgt om optimaal op smaak te komen en perfect te zijn voor jullie grote dag.

Waarom kiezen voor Brouwerij Rikketik!?

 • Unieke ervaring: Bierbrouwen is een bijzonder en leuk proces, en bij ons krijg je de kans om het zelf te ervaren. Het is een geweldige manier om samen iets unieks te doen in de aanloop naar jullie bruiloft.
 • Maatwerk: Elk stel is anders en heeft andere smaken en voorkeuren. Wij zorgen ervoor dat jullie bier helemaal aan jullie wensen voldoet, met een recept dat speciaal voor jullie ontwikkeld is.
 • Kwaliteit: Bij Brouwerij Rikketik! staat kwaliteit voorop. Onze bieren worden gebrouwen met de beste ingrediënten en de grootste zorg, zodat jullie gegarandeerd een heerlijk en uniek trouwbier hebben.

Praktische informatie

 • Kosten: Het arrangement kost €250,- inclusief BTW. Dit is inclusief de brouwdag, 50 flesjes bier, speciaalbiertjes en hapjes tijdens het brouwen.
 • Locatie: Brouwerij Rikketik! is gevestigd in Amersfoort. Hier vindt zowel het brouwen als het ophalen van de flesjes plaats.
 • Labels: De flesjes worden zonder labels geleverd. Je kunt zelf labels ontwerpen en laten drukken. Wij helpen je graag met tips en connecties.
 • Reserveren: Wil je dit unieke brouwarrangement boeken voor jullie bruiloft? Neem contact met ons op om een datum te reserveren. Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag beleven en met een prachtig resultaat naar huis gaan.

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang duurt de brouwdag?

De brouwdag duurt ongeveer 6 tot 8 uur. In deze tijd leren jullie alles over het brouwproces en helpen jullie mee met het maken van jullie eigen bier.

2. Kunnen we ook non-alcoholische dranken krijgen tijdens de brouwdag?

Ja, naast onze speciaalbiertjes bieden we ook een selectie non-alcoholische dranken aan, zodat iedereen kan genieten van de dag.

3. Wat als we geen ervaring hebben met bierbrouwen?

Geen probleem! Onze ervaren brouwmeester Rick begeleidt jullie stap voor stap door het proces. Je hebt geen eerdere ervaring nodig, alleen enthousiasme en zin om iets nieuws te leren.

4. Kunnen we het bier op onze bruiloft serveren?

Ja, dat kan zeker! Het bier is perfect om te serveren tijdens jullie bruiloft of als cadeau aan je gasten te geven. Het is een unieke manier om jullie dag nog persoonlijker te maken.

5. Wat als we meer dan 50 flesjes willen?

In overleg kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden voor extra flesjes. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact en reserveren

Ben je enthousiast geworden over het idee om je eigen trouwbier te brouwen? Neem dan snel contact met ons op om jullie brouwdag te reserveren. Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 060 7819 of via email op info@brouwerijrikketik.nl. We kijken ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan en een uniek en heerlijk trouwbier te creëren!

×