UPS-Afhaalpunt Amersfoort

Brouwerij Rikketik!  UPS-Afhaalpunt in Amersfoort. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 tot 18.00 uur. Pakketten afhalen en verzenden

Bij Brouwerij Rikketik zijn we trots op onze bieren en onze service. Wist je al dat we ook een UPS-Afhaalpunt hebben? Hier bieden we onze klanten de mogelijkheid om pakketten af te halen en te verzenden. Lees hieronder waarom Brouwerij Rikketik jouw eerste keuze moet zijn voor een UPS-Afhaalpunt.

De voordelen van ons UPS-Afhaalpunt

Uitstekend bereikbaar in Amersfoort

Onze brouwerij is zeer goed bereikbaar. Of je nu na je werk of tijdens een dagje uit in Amersfoort bent, het afhaalpunt is vlot en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen.

Ruime openingstijden voor jouw gemak

Ons UPS-Afhaalpunt is elke werkdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Hierdoor kun je je pakket ophalen of verzenden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Betrouwbaarheid staat voorop

Als officieel UPS-Afhaalpunt staat de betrouwbaarheid van het afhalen en verzenden van pakketten bij ons hoog in het vaandel.

Waarom Brouwerij Rikketik! de perfecte keuze is

Bier aanschaffen op locatie

Hoewel je niet ter plekke van onze bieren kunt genieten, bieden we wel de mogelijkheid om onze unieke bieren aan te schaffen. Een uitgelezen kans om kennis te maken met onze speciale brouwcreaties!

Klantenservice is onze kracht

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij geloven in het bieden van een uitstekende service, of je nu langskomt voor het afhalen van een pakket bij het UPS-Afhaalpunt of voor het aanschaffen van ons bier.

Conclusie

Bij Brouwerij Rikketik bieden we niet alleen kwaliteitsbieren aan, maar ook een betrouwbaar UPS-Afhaalpunt. Met onze goede bereikbaarheid in Amersfoort, ruime openingstijden en klantgerichte service, zijn we de ideale keuze voor al je UPS-zendingen. Bezoek ons en ontdek het zelf!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×