Workshop Bierbrouwen

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding of vriendenweekend, dan is een workshop bierbrouwen in Amersfoort zeker een aanrader. Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je je eigen bier kunt brouwen, maar kun je ook genieten van een heerlijke bierproeverij en een uitgebreide lunch. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om deze workshop te boeken.

Leer alles over bierbrouwen

De workshop bierbrouwen is een leerzame en leuke activiteit waarbij je alles leert over het brouwen van bier. Het is een populaire activiteit die geschikt is voor verschillende gelegenheden, zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding en vriendenweekenden. De workshop is niet alleen educatief, maar ook gezellig en interactief.

Wat kun je verwachten van de workshop bierbrouwen?

Tijdens de workshop bierbrouwen leer je hoe je je eigen bier kunt brouwen. Je krijgt uitleg over de verschillende ingrediënten die worden gebruikt bij het brouwen van bier en hoe je deze ingrediënten kunt combineren om tot een unieke smaak te komen. Je krijgt ook informatie over het brouwproces en de verschillende stappen die daarbij komen kijken.

Daarnaast ga je ook zelf aan de slag en je eigen bier brouwen. Je kunt kiezen uit verschillende biersoorten en je krijgt professionele begeleiding tijdens het brouwproces.

Tijdens het brouwen van je eigen bier, krijg je de kans om verschillende bieren te proeven tijdens een heerlijke bierproeverij. Hierbij kun je verschillende bieren uitproberen en ontdekken welke smaken je het lekkerst vindt.

In de middag kun je een uitgebreide lunch verwachten.

De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur (6 uur durende workshop).

Waarom is de workshop bierbrouwen zo geschikt voor verschillende gelegenheden?

De workshop bierbrouwen is geschikt voor verschillende gelegenheden, omdat het een activiteit is die iedereen kan waarderen. Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook gezellig en interactief. Daarnaast is het brouwen van bier een activiteit die voor veel mensen nieuw en interessant is, waardoor het altijd voor een goede sfeer zorgt.

Voor vrijgezellenfeesten is de workshop bierbrouwen een leuke manier om samen met vrienden een onvergetelijke dag te beleven. Je kunt tijdens het brouwen van bier bijvoorbeeld alvast proosten op de toekomstige bruid of bruidegom.

Voor bedrijfsuitjes en teambuilding is de workshop bierbrouwen een leuke manier om samen met collega’s op een informele manier aan de teambuilding te werken.

Kosten workshop Bierbrouwen

De kosten voor de workshop bierbrouwen bedragen €85,- per persoon. Dit is inclusief de uitgebreide lunch, een bierproeverij tijdens de brouwsessie en minimaal 4 flesjes per persoon zelfgebrouwen bier die later worden opgestuurd (verzendkosten op eigen rekening). Je kunt de flesjes bier uiteraard ook komen ophalen.

Voorbereiding op de Workshop

Voor de workshop bierbrouwen hoef je geen specifieke kennis of vaardigheden te hebben. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en je krijgt professionele begeleiding tijdens het brouwproces. Wel is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen die vies mag worden, aangezien het brouwen van bier soms wat rommelig kan zijn.

Hoe reserveer je de workshop?

Als je interesse hebt in de workshop bierbrouwen, kun je eenvoudig een reservering maken. Dit kun je doen door onderaan deze pagina het reserveringsformulier in te vullen.

De workshop begint altijd om 10.00 uur.
Wij zorgen voor de juiste ingrediënten!
De kosten voor de workshop bierbrouwen bedragen €85,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, uitgebreide lunch en een bierproeverij tussen het brouwen door.
0,00 €
Dit bedrag kan worden voldaan op locatie (alleen pinnen).
×