Waar kun je Brouwerij Rikketik! bieren kopen?

Ben je op zoek naar onze heerlijke Rikketik! IPA of een van onze andere bieren van Brouwerij Rikketik!? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij werken samen met diverse verkooppunten, waaronder winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden, om ons bier zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Online bestellen

Mocht je geen tijd of zin hebben om naar een verkooppunt te gaan, dan kun je ons bier ook gemakkelijk online bestellen. Bekijk onze website voor de mogelijkheden en een overzicht van onze verkooppunten.

Proef ons bier bij een horecagelegenheid

Ben je op zoek naar een gezellige plek om onze bieren te proeven? Bekijk dan onze kaart met horecagelegenheden die ons bier op de kaart hebben staan. Of ga langs bij één van onze samenwerkende cafés en restaurants en vraag naar Rikketik! IPA.

Verkooppunten in de buurt

Onze verkooppunten bevinden zich door het hele land, dus er is altijd wel een plek bij jou in de buurt waar je onze bieren kunt vinden. Gebruik onze verkooppuntenzoeker op onze website om snel en eenvoudig jouw dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.
Dus, of je nu op zoek bent naar een specifiek bier of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaak, Brouwerij Rikketik! heeft iets voor jou. Proef onze bieren en ontdek waarom ze zo populair zijn!

×